Faciliteiten - Babs Baby Spa

Faciliteiten

We hebben een sfeervolle ruimte gecreëerd waarin jullie heerlijk kunnen ontspannen.
Hygiëne & veiligheid zijn hierbij onze eerste prioriteit. Het water in de jacuzzi’s wordt vanzelfsprekend na iedere sessie ververst en gezuiverd. Vervolgens wordt de jacuzzi schoongemaakt zonder chemische middelen. Je baby komt zo niet in aanraking met bacteriën, huidschilfers of ziektes van andere kindjes. Het water wordt op een constante temperatuur gehouden (35-37 graden Celcius). De ruimte zelf verwarmen we ook, dit zodat de floatsessie (en het afdrogen) zo ontspannen mogelijk is voor je kindje. Vanaf 2 weken, wanneer de navel volledig geheeld is en je kindje minimaal 3 kilogram weegt, ben je van harte welkom. Er wordt tijdens de floatsessies en evt. massagecursussen gebruik gemaakt van kalmerende muziek.
Verder is het bij ons ook mogelijk om je kindje te wegen.
Ook bij BABS hechten we veel waarde aan een veilige en deskundige begeleiding. Onze massagedocenten en de begeleiders tijdens de hydrotherapie zijn dan ook vanzelfsprekend in het bezit van de vereiste diploma’s.

Mocht je nog vragen hebben of wil je extra informatie afgestemd op jullie persoonlijke situatie, bel of mail ons gerust.